Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار همدان با صدور پیامی به مناسبت جشنواره سراسری اذان منتظران گفت: پیوند روحانی و ناگسستنی میان مردم ایران و صدای دلنشین اذان قدمتی به اندازه تاریخ اسلام دارد و سال‌هاست در جای جای این مرز و بوم، با صدای زیبای موذنان، بی‌قراران عاشق به دیدار معشوق دعوت می‌شوند.

به گزارش خبرنگار برنا از همدان، علیرضا قاسمی فرزاد در این پیام آورده است: فراخوان جشنواره ملی اذان منتظران، قلب مهربان هزاران هنرمند ایرانی را به سمت خلق آثار و ارسال آن به شهر مومنان ثابت قدم سوق داد و استان همدان افتخار دارد در سال ۱۴۰۰ شمسی به انتظار آثار منتظران نشیند تا در اردیبهشت سال‌جاری شاهد مراسم اختتامیه اذان در دارالمجاهدین همدان باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه این پیام آمده است: در نوشته‌های علمی، داستان‌ها، خاطرات، مستندها، پویانمایی‌ها، عکس‌ها، نقاشی‌ها و سایر آثار هنری، صدای اذان به قدری صمیمی به گوش می‌رسید که انگاره‌ای از لحظه آفرینش اثر توسط هنرمند در ذهن انسان خلق می‌شد، حتی ممکن بود که احساس خوش یک دانش‌آموز را در لحظه نقاشی کردن فهمید یا صدای نای اذان در نی یک اثرخوشنویسی را شنید.

استاندار همدان در ادامه تصریح کرده، هموطنان گرامی شیعه و سنی از هر جای کشور آثاری خلاقانه به این جشنواره ارسال کرده بودند که سپاسگزارشان هستم.

به گفته قاسمی فرزاد، با وجود شبکه‌های مجازی،  از سویی دسترسی آسان به آفرینش‌های گذشتگان فرصت‌هایی برای آشنایی با سبک‌ها و شیوه‌های قدیم پیش‌آورده و از سوی دیگر فرصت انتشار آثار و روایت جدیدی برای همه جهانیان را موجب شده است.

استاندار همدان در این پیام افزوده است: کمیته‌های مختلف جشنواره نیز با وجود محدودیت‌های اجتماعی سال گذشته از بستر شبکه‌ برای دریافت آثار، داوری آثار و نشست‌های غیرحضوری بهره بردند. 

قاسمی فرزاد در این پیام با اشاره به مشارکت بیش از ۲ هزار و ۱۰۰ نفر در ۱۰ بخش علمی، هنری و ادبی جشنواره به ۶۷ برگزیده نهایی جشنواره نیز تبریک گفته است.

استاندار همدان در ادامه تصریح کرده، جا دارد از کمیته علمی و داوران که آثار رسیده را با دقت و نگاه حرفه‌ای داوری کردند، قدردانی کنم که در ارزیابی، داوری و افزایش تعداد برگزیدگان با توجه به فراوانی قابل توجه آثار، رئیس و دبیر جشنواره، نظرات داوران را به طور کامل اجرا کردند.

قاسمی فرزاد در این پیام از رئیس ستاد اقامه نماز، نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه همدان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، اعضای ستاد برگزاری جشنواره و کمیته های زیرمجموعه و سایر دستگاه‌ها و شخصیت‌های فرهنگی کشوری و استانی قدردانی کرده است.

آیین اختتامیه جشنواره ملی اذان منتظران با حضور جمعی از مقامات کشوری ۲۲ اردیبهشت ماه جاری در همدان برگزار می شود.

انتهای پیام

حسین بحیرایی

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استاندار همدان علیرضا قاسمی فرزاد جشنواره ملی اذان منتظران استاندار همدان قاسمی فرزاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۹۶۲۸۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان گفت: آثار تاریخی کشف شده در گذر کمرزرین، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و اطلاعات خوبی را می‌توان از این آثار به دست آورد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدعلی ایزدخواستی امروز _شنبه پانزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار اصفهان از گذر کمرزرین اظهار کرد: باستان‌شناسی گذر کمر زرین در راستای کشف شواهد گام برداشت، اما در حال حاضر در حال بررسی و تحلیل این اکتشافات است و تصمیم دارد تمام موارد این آثار کشف شده را مورد بررسی قرار دهد.

وی افزود: در حال حاضر باستان‌شناسان، این گذر را به ۱۰ لایه تاریخی تقسیم کرده‌اند و تمام این لایه‌ها در حال بررسی است، همچنین این موضوعات در راستای شفافیت تصویر اصفهان در ادوار مختلف، بسیار تأثیرگذار است.

مدیرعامل سازمان نوسازی و بهسازی شهر اصفهان تاکید کرد: این شواهد تاریخی، مشخص‌ترین و گویاترین زبان تاریخ این کلان‌شهر است و در حال حاضر به یک شاهد دست نخورده‌ای دست پیدا کرده‌ایم و اطلاعات خوبی می‌توان از این آثار به دست آورد که بهتر از اطلاعات مکتوب است.

ایزدخواستی گفت: با هماهنگی میراث فرهنگی و شهرداری در حال توسعه کاوش این گذر هستیم.

کد خبر 750485

دیگر خبرها

  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • قدردانی استاندار همدان از عملکرد بانک مسکن در تامین مالی ساخت پروژه های نهضت ملی مسکن
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان
  • شواهدی از آثار تاریخی در خیابان باباطاهر همدان مشاهده شد
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه
  • آثار تاریخی مکشوفه در گذر کمرزرین، گویاترین زبان تاریخ اصفهان است
  • تاریخ مراسم تشییع صدای ماندگار ورزش اعلام شد
  • از بقیع صدای گریه می‌آید