Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-06@22:07:01 GMT

پس از 28 سال صدای اذان در شهر شوشا به صدا درمی‌آید

تاریخ انتشار: ۱۸ آبان ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۹۰۵۹۰۷

به گزارش ایرنا، علی اف روز یکشنبه به مناسبت آزادسازی شهر استراتژیک شوشا از اشغال نیروهای ارمنی در قره باغ، در پیامی به مردم این کشور که به صورت زنده از طریق شبکه‌های تلویزیونی این کشور پخش شد، اعلام کرد: ما همه مساجد و اماکن دینی و یادگارهای فرهنگی و تاریخی در شوشا را مرمت خواهیم کرد .

وی با اشاره به دست آوردهای ارتش جمهوری آذربایجان در میدان نبرد در منطقه مورد مناقشه قره باغ افزود: به رغم این همه بیانیه‌ها بارها گفتم که مناقشه قره باغ راه حل نظامی هم دارد و ما امروز آن را در میدان جنگ ثابت کردیم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصرویح کرد: سرزمینهای جمهوری آربایجان نزدیک به 30 سال تحت اشغال قرار گرفت و در این مدت مذاکرات بیهوده هیچ نتیجه‌ای نداشت و ارمنستان در روند مذاکرات تلاش می‌کرد، مساله را به درازا بکشد و وضعیت موجود در قره باغ را حفظ کند .  

علی اف با اشاره به این که همواره در سطوح بین‌المللی آزادسازی سرزمینهای اشغالی را عمده وظیفه جمهوری آذربایجان اعلام کرده است، گفت: در مذاکرات انجام گرفته سعی داشتند ما را فریب دهند و  مناقشه قره باغ را به یک مناقشه راکد تبدیل کنند، ولی ما در میدان جنگ به پیروزی دست یافتیم .

رییس جمهوری آذربایجان با اشاره به جایگاه خاص شهر شوشا در تاریخ جمهوری آذربایجان اضافه کرد: دشمن با اشغال این شهر، لطمه‌ای جدی به میراث فرهنگی ما وارد کرده، یادگارهای تاریخی و مساجد ما را تخریب و به انها  اهانت کرد، ولی ما به شوشا برگشتیم و همه مساجد و یادگارهای تاریخی را مرمت خواهیم کرد .

علی اف، تقویت قدرت اقتصادی جمهوری آذربایجان در این سالها را مورد اشاره قرار داد و افزود: اگر این قدرت اقتصادی را نداشتیم، این همه پیروزی در قره باغ امکان‌پذیر نمی‌شد .

وی دستاوردهای جمهوری آذربایجان در سطوح بین‌المللی را یکی از عوامل مهم برای پیروزی در قره باغ عنوان کرد و گفت: ما در این مدت توانستیم به مجامع بین‌المللی ثابت کنیم که قره باغ از جمله سرزمینهای جمهوری آذربایجان است و  مناقشه باید بر مبنای موازین حقوق بین‌المللی، حل و فصل شود .

علی اف افزود: همه نهادهای بین‌المللی از جمله سازمان ملل متحد، جنبش عدم تعهد ، سازمان همکاری اسلامی و پارلمان اروپا درباره مناقشه قره باغ مصوبات و قطعنامه‌های عادلانه صادر کرده‌اند و در این اسناد قره باغ کوهستانی به عنوان یک منطقه از خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت شناخته شده است .

وی در بخش دیگری از سخنان خود اضافه کرد: جمهوری آذربایجان در این سالها با بسیاری از کشورها، بخصوص با همه کشورهای همسایه روابط دوستانه مبتنی بر احترام و اعتماد متقابل برقرار کرده است . جمهوری آذربایجان همکاری با کشورهای همسایه بستر تعاملات دوجانبه و سه جانبه را توسعه می‌دهد که همه این اقدامات انجام گرفته موجب تقویت جایگاه کشورمان در سطح بین‌المللی است .

وی تقویت قدرت ارتش و مجهز کردن آن با تجهیزات نظامی مدرن را  از عوامل مهم برای پیروزی در این درگیری‌ها عنوان کرد و گفت که ارتش جمهوری آذربایجان از 27 سپتامبر ( ششم مهر ماه ) تا به حال توانست بیش از 200 منطقه مسکونی را در قره باغ از اشغال آزاد کند .

رییس جمهوری آذربایجان با اشاره به ادامه درگیری‌های نظامی در قره باغ تاکید کرد: نیروهای ارمنی باید از تمامی سرزمینهای اشغال شده خارج شوند و  این خواست ما است و قوانین بین‌المللی و مصوبات نهادهای بین‌المللی تحقق این مهم را ایجاب می‌کند .

      

منبع: اکوفارس

کلیدواژه: جمهوری آذربایجان مناقشه قره باغ بین المللی قره باغ علی اف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۹۰۵۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد سلماس در گفتگو با خبرنگاران اظهار  کرد: ۵۳۶  اثر به زبان ترکی به دبیرخانه هجدهمین  جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذربایجان ارسال شده است، که از این تعداد ۴۱۶ مورد از داخل کشور و استان‌های مختلف و ۱۲۰ اثر از کشور‌های خارجی از جمله ترکیه، آلمان، جمهوری، آذربایجان، عراق، هلند، روسیه، ترکمنستان، گرجستان و عراق بوده است.

رامین پورعباس ادامه داد: ۶۰ نفر از شاعران از کشور‌های مختلف در این دوره از جشنواره به دبیرخانه اثر ارسال کرده اند که از این تعداد ۵۰ نفر مرد و ۱۰ نفر زن هستند.

وی می گوید: ۴۱۶ اثر از ۲۱۰ نفر در استان‌های مختلف کشور آثار خود را به دبیر خانه هجدهمین دوره جشنواره شعر رضوی به زبان ترکی آذری ارسال کرده اند که از این تعداد نیز ۵۸ نفر زن و ۱۵۲ نفر مرد هستند.

به گفته رئیس اداره فرهنگ و ارشاد سلماس  مراسم اختتامیه این جشنواره از شبکه جهانی سحر ترکی پخش خواهد شد و همچنین ارتباط زنده با حرم قدس رضوی در جشنواره انجام خواهد شد.

مراسم اختتامیه هجدهمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان ترکی آذربایجانی ۲۶ اردیبهشت ماه در شهرستان سلماس برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان آذربایجان غربی ارومیه

دیگر خبرها

  • میزبانی سلماس از جشنواره بین المللی شعر رضوی ترکی
  • نفت باکو همچنان از ترکیه به اسرائیل می‌رسد
  • مذاکره جمهوری آذربایجان و اروپا برای توسعه کریدور میانه
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیر گذار
  • اعلام آمادگی ارمنستان برای برگزاری دومین نشست جهانی زنان تاثیرگذار
  • باد شدید از امروز زنجان را درمی‌نوردد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی از همه کشورها خواست کشور فلسطین را به رسمیت بشناسند
  • سازمان همکاری‌ اسلامی خواستار به رسمیت شناختن کشور فلسطین شد
  • سازمان همکاری‌ اسلامی به رسمیت شناختن کشور فلسطین را خواستار شد
  • جدول پخش برنامه‌های سیمای مرکز آذربایجان غربی پانزدهم اردیبهشت