Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکلای مدرسه اسلامی «ساحل ايسيپينگو» كه دادگاه پس از شكايت همسایگان پخش صدای اذان را از آن ممنوع کرد در تلاش برای گرفتن حکم دادگاه تجدید نظر هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از « timeslive»، وکلای مدرسه اسلامی «ساحل ايسيپينگو» كه دادگاه پس از شكايت همسایگان پخش صدای اذان را از آن ممنوع کرد در تلاش برای گرفتن حکم دادگاه تجدید نظر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

«سیدول منگادی»،قاضی دادگاه عالی دوربان ماه گذشته بر اساس شکایت اسلام هراسانه از سوی یکی از همسایگان حکم ممنوعیت پخش اذان از مدرسه اسلامی «تعلیم الدین» را صادر کرد.

 

این در حالی است که شورای دین شناسان مسلمان در آفریقای جنوبی حکم دادگاه عالی در مورد محدود كردن  صدای اذان در این مدرسه را  بیانگر نقض حقوق آزادی مذهبی در یک جامعه دانست.

 

وکلای مدرسه تعلیم الدین در تقاضانامه ای برای صدور حکم تجدید نظر در این زمینه نوشتند:قاضی منگادی به چند دلیل در صدور این حکم اشتباه کرده است و این مسئله باید از سوی دادگاه عالی تجدید نظر مورد بررسی دوباره قرار بگیرد.

 

وکلا در این باره گفتند: حکمی که دادگاه عالی در این زمینه صادر کرده است تضمین کننده آزادی برای به جای آوردن مناسک دینی نیست.

 

در این نامه آمده است: قاضی منگادی اشتباه کرده است.اذان بخشی از آزادی اجرای مناسک دین اسلام است و نباید به این شیوه مورد بی توجهی قرار بگیرد.

 

 شورای «جماعت العلما» در آفریقای جنوبی نیز با محکوم کردن این اقدام تاکید کرد که این حکم دادگاه نمونه بارز نقض آزادی بیان و نادیده گرفتن هویت اسلام و مسلمانان در آفریقای جنوبی است.

پایان پیام/7

منبع: شبستان

کلیدواژه: مدرسه اسلامی آفریقای جنوبی اذان مدرسه اسلامی دادگاه عالی حکم دادگاه صدای اذان تجدید نظر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۲۵۷۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی در جلسه هم اندیشی که با حضور نخبگان هنری کشور و مسئولین دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان از جمله برپا شد، با ابراز قدردانی از تلاش‌های بی‌وقفه اساتید حاضر در جلسه در مسیر تعالی هنر ایرانی در جهان، به تبیین فعالیت‌ها و مأموریت‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی طی ادوار مختلف و دوره جدید این شورا پرداخت.

استاد خسروپناه با تأکید بر اهتمام و آمادگی دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی نسبت به نهادینه کردن شیوه نامه نظام استاد شاگردی خاطر نشان کرد: طرح شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی و به همت دانشگاه استاد فرشچیان انجام شد و در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب و در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری اجرا شد. رفع مشکلات و دغدغه‌های نخبگان هنری کشور اولویت شورای عالی انقلاب فرهنگی است که بر این اساس در صدد هستیم تا با همت دانشگاه استاد فرشچیان، مرکز آفرینش هنرهای قرآنی و موزه رویداد هنری را عملیاتی کنیم.

وی خطاب به مطالبات و دغدغه‌های هنرمندان برجسته تصریح کرد: درخواست‌ها و پیشنهادهای خود در راستای اعتلای جایگاه هنر در کشور را از طریق دانشگاه استاد فرشچیان به دبیرخانه شورا انتقال دهید تا بررسی‌ها و پیگیری‌های لازم انجام شود.

دکتر یارزاده دانشگاه هنرهای اسلامی ایرانی استاد فرشچیان نیز در ادامه جلسه ضمن تقدیر از تلاش‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی به‌ویژه حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه در تصویب و استقرار شیوه نامه نظام استاد شاگردی در کشور خواستار حمایت بیشتر از شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و اجرایی شدن این مهم شد.

وی تصریح کرد: در شرایط کنونی، به‌کارگیری ظرفیت‌های هنر با مرکزیت دانشگاه هنرهای اسلامی – ایرانی استاد فرشچیان، گام مؤثری در جهت جهش تولید با مشارکت‌های مردمی است. همچنین؛ گسترش دانایی‌محور فضای آموزشی هنرهای اصیل با نگاه تقویت اقتصاد هنر، راهکار بسیار مهمی در جهت توسعه صادرات آثار هنری و هنرمندان، اشتغال‌زایی، کارآفرینی و تحقق سیاست‌های دانش‌بنیان کشور خواهد بود.

دکتر یارزاده گفت: براین اساس، نهادینه کردن شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی و معرفی تخصصی سفیران هنری دانشگاه استاد فرشچیان به جهان، گام مهمی در تعالی هنر ایرانی و تحقق وظایف و سیاست‌های شورای عالی انقلاب فرهنگی در این حوزه است.

گفتنی است در این دیدار استاد دکتر صفر سامی برترین خاتم کار جهان، استاد دکتر سید محمد هادی ابوالقاسمی نگارگر برجسته بین‌المللی، دکتر ابوالفضل زابح استاد کتابت، نسخه‌شناسی هنرهای ایرانی، دکتر محمد سجاد یارزاده رئیس دانشگاه استاد فرشچیان، دکتر مهدی خانکه پژوهشگر حکمت هنرهای اسلامی و مجید طلیمی کارشناس عالی روابط عمومی و رسانه حضور داشتند.

کد خبر 6097900

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسوولان حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (ره)
  • افتتاح دادگاه عمومی بخش برزک در جهت تسهیل‌گری مشکلات قضایی مردم
  • انعکاس صدای انتخابات در رادیو
  • اجرای شیوه‌نامه نظام استاد شاگردی در دانشگاه آزاد اسلامی
  • نتانیاهو از رفتن به زندان جان به در برد
  • آیین‌نامه ممنوعیت سگ‌گردانی در پارک‌ها اجرایی شود
  • شیرازی‌ها به دادگاه عالی ورزش شکایت می‌کنند/ تیم مهمان نباید تاوان برگزار نشدن بازی را بدهد
  • آئین تجدید میثاق با شهید والامقام «مرتضی غلامی» درگناوه
  • مصوبه شورای عالی انرژی درباره ممنوعیت تبلیغ کولرهای پرمصرف
  • مکتب کلامی امام صادق علیه السلام و امتداد آن تا عصر حاضر